Restoran je prostranog tipa, klimatizovan, sa sadržajem prilagodjenim ishrani, zasnovanoj na principu švedskog stola. Naša ponuda se pre svega bazira na kvalitet i kvantitet ishrane. Posebnu pažnju obraćamo na raznovrsnost i vrstu jela u ponudi. Ishrana se bazira, kako na jelima iz domaće kuhinje, tako i na održavanje mediteranske note kraja i okoline kojem pripadamo.

Naša ponuda – paleta jela je zasnovana na spoju tradicionalnog i mediteranskog sa spojem klasičnog i domaćeg menija. Upravo zbog pomenutih činjenica, gosti hotela „Adria” stiću status starih gostiju, vraćajući se iz godine u godinu u nas objekat zbog domaće kuhinje i kvaliteta hrane koju nudimo.

Ljubazno i predusretljivo osoblje kako hotela, tako konkretno i restorana, će Vam pružiti domaćinski i prijatan osećaj tokom ćitavog perioda boravka u hotelu . Naše osoblje se odlikuje ažurnošću i pomenutom predusretljivošcu u svakom trenutku boravka naših gostiju.

U ponudi imamo švedski sto za uslugu polupansiona , doručak i večeru.
Postoji mogućnost doplate ručka. Za ručak u ponudi: predjelo – supa – čorba, jedno /dva jela , sa prilogom / više priloga i raznovrsne salate.