Image Effect

Restoran i ishrana

Restoran i ishrana

26 marta, 2021 2022-02-16 0:06

Hotel „Adria” raspolaže restoranskim prostorom kapaciteta 100 mjesta i mogućnošću korišećnja baštenskog prostora, kapaciteta oko 40-ak mesta.

RADNI DANI

Pon – Ned

RADNO VRijEME

07:30 am – 10:00 pm

CijeNa po OBROKu

€8.00 po osobi

Restoran i ishrana

Restoran je prostranog tipa, klimatizovan, sa sadržajem prilagodjenim ishrani, zasnovanoj na principu švedskog stola. Naša ponuda se pre svega bazira na kvalitet i kvantitet ishrane. Posebnu pažnju obraćamo na raznovrsnost i vrstu jela u ponudi. Ishrana se bazira, kako na jelima iz domaće kuhinje, tako i na održavanje mediteranske note kraja i okoline kojem pripadamo.

Naša ponuda – paleta jela je zasnovana na spoju tradicionalnog i mediteranskog sa spojem klasičnog i domaćeg menija. Upravo zbog pomenutih činjenica, gosti hotela „Adria” stiću status starih gostiju, vraćajući se iz godine u godinu u nas objekat zbog domaće kuhinje i kvaliteta hrane koju nudimo.

Ljubazno i predusretljivo osoblje kako hotela, tako konkretno i restorana, će Vam pružiti domaćinski i prijatan osećaj tokom ćitavog perioda boravka u hotelu . Naše osoblje se odlikuje ažurnošću i pomenutom predusretljivošcu u svakom trenutku boravka naših gostiju.

U ponudi imamo švedski sto za uslugu polupansiona , doručak i večeru.

Vreme obroka

Doručak

08:00 am – 10:00 am

večera

06:00 pm – 08:00 pm

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens