Image Effect

Sportski turizam

Sportski turizam

29 marta, 2021 2023-01-14 21:13
Potrebni su vam dobri uslovi, želite da odradite kvalitetne pripreme i da imate prijatan boravak u mirnom predgrađu Bara?

Hotel “Adria” Šušanj vas čeka.

Pročitajte ispod zašto je grad Bar pravo mesto za pripreme i zašto je izbor mnogih sportista iz regiona.

ZAŠTO JE GRAD BAR IDEALNO I OMILJENO MESTO ZA PRIPREME SVIH SPORTISTA?

Pre svega, zbog klime. Grad Bar ima 270 sunčanih dana godišnje i jedan je od najsunčanijih gradova Mediterana. Klima je vrlo prijatna tokom zimskih meseci, što sportistima omogućava da imaju vrhunske, kvalitetne pripreme po lepom vremenu.

Pored samog mora se nalazi borova šuma, kao i staza za trčanje koja se prostire čitavom njenom dužinom. Ovo omogućava da se dan započne na najbolji mogući način: dobrim futingom uz morski vazduh i borovu šumu, što će prirodno oporaviti organe za disanje.

Na samo 20 m od mora se nalazi sportski kompleks Topolica. Sadrži terene sa veštačkom travom, atletske staze, teretane i pruža sportistima odlične uslove za sve vrste priprema.

Zašto da izaberete hotel “Adria” za mesto boravka na pripremama? Tradicija duga 24 godine:

Hotel “Adria” Šušanj od samog osnivanja ima saradnju sa mnogim sportskim ekipama iz regiona, iz različitih sportova. Ono što izdvaja hotel “Adria” su blizina gradskih terena, pristupačnost i blizina borove šume.

Prednosti samog hotela:

Hotel “Adria” Šušanj poseduje ne samo centralno grejanje, nego i sopstvene rezervoare vode! Ovo omogućava sportistima konstantan i dobar protok tople vode u svakom trenutku, leti i zimi.

Ishrana:
Ishranu sportista prilagođavamo svakoj ekipi, kao i vrsti sporta kojim se bavi.

Obezbedite najbolje pripreme za sebe ili vašu ekipu.

 

Pozovite nas odmah na +382 30/350-340 ili nam pišite na Viber/WhatsApp broj
+382 68/446-029 i zakažite vaš termin!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens