Image Effect

Plaže

Ukoliko se odlučite da svoje ljeto provedete u Crnoj Gori, mi ćemo se potruditi da vam ukažemo na neke od najlepših plaža, kako bismo Vam pomogli u odabiru prave destinacije.

Najlepše plaže

PLAŽA

GRADSKA PLAŽA

Gradska plaža nalazi se u samom gradu, ispred hotela ,,Princess“. Dužine je 750 m, površine 21.000 m². Turisti koji vole urbani duh ovdje mogu naći sve, od kafića i restorana do hlada u parku Dvorskog kompleksa i pogleda na barsku marinu i lukobran.

PLAŽA

ŽUKOTRLICA

Šljunkovita plaža dužine 1.000 m, površine 55.000 m2. Plaža je dobila ime po procesu potapanja žukvi u more, da bi se razmekšale, odnosno “trlile” i tako se pripremala za tkanje. Po tome je nastao naziv “Žukotrlica“. Iznad same plaže se dužinom nalaze borova drveća, koja prave prirodnu hladovinu i posjetiocima Šušnja pružaju osjećaj svježine, mira i spokoja.

PLAŽA

CRVENA PLAŽA

Nalazi se u maloj uvali izmedju Sutomora i Bara. Naziv je dobila po izrazito crvenoj boji peska. Dužina plaže je 50m, površina je 600 m2. Za ovu plažu je vezana legenda, da su se na visokoj litici iznad nje skupljale morske nimfe Nereide i češljale kose koralnim češljevima. Njihov smeh i pesma čula se nadaleko, ali o tome se nije smelo govoriti jer bi ljudi onemeli.

PLAŽA

KRALJIČINA PLAŽA

Kraljičina plaža se nalazi u neposrednoj blizini letovališta Čanj, na samom severu opštine. Do ove male, ali atraktivne plaže može se doći jedino s mora. Okružena je sedimentnim stenama.

PLAŽA

KRALJEVSKA PLAŽA

Kompleks plaže smješten na glavnom šetalištu u Baru. Nudi vam mogućnost da doživite nezaboravne trenutke na plaži, kao i u restoranu, uz morsku pjenu, gdje možete uživati u širokom izboru kulinarskih specijaliteta i vrhunskih vina. Uveče, kada zađe sunce, možete se opustiti uz ugodne zvukove žive muzike.

PLAŽA

ZAPA PLAŽA

Jedan je od najljepše uređenih kutaka na crnogorskoj obali. Smješten na prelijepoj plaži Črvanj, između Bara i Sutomora, pruža nesvakidašnji hedonistički ugođaj, bilo da dolazite sa porodicom ili prijateljima.

PLAŽA

CRVENA STIJENA

Plaža Crvena stijena nalazi se iza brda Volujica kod Bara i smeštena je između Vala od Bigovice i rta Skočivuk. Zbog veoma nepristupačnog terena pristup plaži je gotovo nemoguć sa kopna, pa se do nje dolazi sa mora. Plaža je duga 50 metara i pravi je skriveni biser barske obale.

PLAŽA

PINO DEL MAR

Pino Del Mar se nalazi u zelenom pojasu, u Šušnju, između Bara i Sutomora.
U jednom dijelu se nalazi plažni bar i restoran, u drugom baldahini i plaža sa ležaljkama.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens