Grad Bar je “sportski grad”, mesto održavanja priprema sportista različitih profila u zimsko / prolećnom periodu. Kao što je opšte poznato, Bar je grad koji spada u najsunčanije i najtoplije mesto, sa velikim brojem sunčanih dana u godini, te povoljnom klimom, koja se tokom zimskih meseci manifestuje kroz prijatne temperature, svojstvene drugim godisnjim dobima.

Sama blaga klima i povoljne temperaturne prilike, daju dobre uslove za obavljanje zimskih sportskih priprema. Ukrštanhe klime, koja obuhvata mediteransku i kontinentalnu, te borova šuma uz samo more i morski vazduh, omogućavaju da se sportski treninzi ( anerobni i aerobni), veoma uspešno održavaju, upravo iz klimatskih pogodnosti koje nudi ovo područje.

Sami jutarnji futing pored obale mora, uz borovu šumu njenom dužinom, omogućavaju sportistima, da pravilno započnu trening i oporave svoje respiratorne organe.

Na udaljenosti od 20m od mora se nalazi sportsko rekreativni kompleks Topolica, sa terenima od veštačke trave, atletske staze, teretane. U blizini se nalazi i trim staza na otvorenom, u borovoj šumi.

Hotel “Adria“ se idealno uklapa u celokupnu priču vezanu za zimsko/prolećne pripreme sportista, jer od devedesetih godina, od samog osnivanja hotelskog objekta ostvaruje izuzetnu saradnju sa sportskim ekipama iz regiona i šire. Sama blizina objekta borovoj šumi i gradskim terenima, te izuzetno dobra pristupačnost istima, omogućava hotelu da već dugi niz godina bude domaćin sportistima iz različitih branši.

Hotel pored pomenutih činjenica poseduje centralno grejanje, te soptvene rezervoare vode, koji kako zimi , tako i leti omogućavaju konstantan protok tople vode. Osim toga, prilagodjava se i ishrana, zavisno od sportske ekipe i sporta kojim se bave.

Svi sportisti , koji žele prijatan boravak u izuzetno klimatski pogodnom kraju, u hotelu u mirnom predgradju Bara, dobro su nam došli.

Garantujemo kvalitet usluge, gdje se podrazumeva topao enterijer, topla voda , kvalitet hrane , koja je prilagodjena sportistima.