Image Effect

O nama

„Neka vaša sledeća destinacija bude u srcu Šušnja.“

0
Soba
0
Studija
0
Parking mesta
0
Mesta u restoranu
0
Mesta u bašti

Hotel „Adria”

Hotel “ Adria “ se nalazi u mirnom djelu Šušnja, na oko 400m od plaže. Samom lokacijom i položajem omogućava turistima ugodan boravak u miru i tišini. Hotel je karakterističan po predivnoj bašti, sa prirodnom hladovinom od vinove loze, kivija i drveća smokvi i nara. Jedinstven ambijent, koji čini eksterijer hotela posebnim, odiše toplinom i tišinom, koja privlači različite kategorije turista. “Adria” se može pohvaliti radom u toku zimskih meseci, gde su naši gosti sportisti, koji borave na pripremama u našem primorskom gradu. Leti smo domaćini porodicama sa djecom, grupama mladih i odraslih, kako iz domaćih zemalja Balkana, tako i širih evropskih gradova. Karakteristični smo i po mini busu, čijim prevozom premošćavamo udaljenost od plaže.

BAR

O gradu Baru

Bar je grad maslina , pomorska kapija Crne Gore , grad u kojem se odvija suživot tri vjere i nacije. Bar predstavlja spoj modernosti , tradicije i ljepote.

Područje Bara je smešteno u jugoistočnom delu Crne Gore na obali Jadranskog mora i zahvata površinu od 505 km2. Dužina morske obale iznosi 46 km, od čega su 9 km plaže, a dužinom od 65 km izlazi na Skadarsko jezero.

Porjeklo njegovog imena se različito tumači. Grčki naziv mu je Antibareos, rimski Antibarum, slovensko ime Bar. Živeo je burnu i zanimljivu, “slavnu” i tragičnu istoriju, o čemu svedoče česta smjenjivanja osvajača i vladara. Danas je Bar moderan, sređen, veoma čist grad koji broji nešto manje od 40 000 stanovnika.
Bogata kulturno-istorijska tradicija sjedinjena je na prostoru Bara sa jedinstvenim darovima prirode, povoljnom klimom i izuzetnim geografskim položajem.

Prijatna mediteranska klima privlači veliki broj turista svake godine. Sa prosečnih 270 sunčanih dana godišnje, Bar je jedan od najsunčanijih gradova Mediterana. 44 km morske obale, od kojih više od 9 km čine plaže, 67 km obale Skadarskog jezera i planinski masiv koji razdvaja ove dve velike vodene površine, čine Bar idealnim odredištem kako za turiste koji žele da se odmore na prjelepim plažama i uživaju u netaknutoj prirodi, tako i za one koji hoće da obiđu brojne kulturne i vjerske spomenike ili da svoj odmor aktivno provedu baveći se brojnim sportskim aktivnostima.

ŠUŠANJ

O Šušnju

Šušanj je naselje u opštini Bar, locirano izmedju Sutomora i Bara. To je malo turističko mejsto, mirno i tiho, idealan izbor za odmor sa porodicom.

Tokom ljetnjih meseci, grad je pun turista, udaljen je samo kilometar od grada i gotovo da predstavlja njegovo predgrađe. Okružuje ga očuvana borova šuma, koja u toplim ljetnjim mesecima predstavlja pravo osvježenje.

Šljunkovitu plažu dugu 2 km, obogaćuje divno šetaliste koje povezuje Šušanj sa Barom, a koje je takodje idealna staza za večernje šetnje kraj mora.
Zahvaljujući borovoj šumi, Šušanj ima jedinstvenu mikro klimu, koja čini da je svako doba dana idealno vrjeme za odmor. Mediteranska klima, morski vazduh i borova šuma pogodni su u lečenju reumatskih i bolesti disajnih organa.

Upoznajte naše zaposlene

Naši tim je uvek spreman da Vam pomogne

Mila Gvozdenović

Menadžer hotela

Minela Boljević

Menadžer prodaje

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens