GRADSKA PLAŽA

Gradska plaža nalazi se u samom gradu ispred hotela “Topolica”. Dužine je 750m, površine 21.000 m2. Plaza je ljeti vecinom zakupljena i obogacena plaznim mobilijarom.

ŽUKOTRLICA

Šljunkovita plaža dužine 1.000 m, površine 55.000 m2. Plaža je dobila ime po procesu potapanja žukvi u more, da bi se razmekšale, odnosno “trlile” i tako se pripremala za tkanje. Po tome je nastao naziv “Zukotrlica“. Iznad same plaze se duzinom nalaze borova drveca, koja prave prirodnu hladovinu i posjetiocima Susnja pruzaju osjecaj svjezine, mira i spokoja.

CRVENA PLAŽA

Nalazi se u maloj uvali između Sutomora i Bara. Naziv je dobila po izrazito crvenoj boji pijeska. Dužina plaže je 50m, površina je 600 m2. Za ovu plažu je vezana legenda, da su se na visokoj litici iznad nje skupljale morske nimfe Nereide i češljale kose koralnim češljevima. Njihov smijeh i pjesma čula se nadaleko, ali o tome se nije smjelo govoriti jer bi ljudi onijemili. 

KRALJIČINA PLAŽA

Kraljičina plaža se nalazi u neposrednoj blizini ljetovališta Čanj, na samom sjeveru opštine. Do ove male, ali atraktivne plaže može se doći jedino s mora. Okružena je sedimentnim stijenama.