SPORTSKI TURIZAM

Grad Bar je “sportski grad”, mjesto odrzavanja priprema sportista razlicitih profila u zimsko / proljecnom periodu. Kao sto je opste poznato, Bar je grad koji spada u najsuncanije i najtoplije mjesto , sa velikim brojem suncanih dana u godini, te povoljnom klimom, koja se tokom zimskih mjeseci manifestuje kroz prijatne temperature, svojstvene drugim godisnjim dobima.

Svi sportisti, koji zele prijatan boravak u izuzetno klimatski pogodnom kraju, u hotelu u mirnom predgradju Bara, dobro su nam dosli.– HOTEL „ADRIA” 85000 Susanj, Bar

Sama blaga klima i povoljne temperaturne prilike, daju dobre uslove za obavljanje zimskih sportskih priprema. Ukrstavanje klime, koja obuhvata mediteransku i kontinentalnu, te borova suma uz samo more i morski vazduh, omogucavaju da se sportski treninzi ( anerobni i aerobni), veoma uspjesno odrzavaju , upravo iz klimatskih pogodnosti koje nudi ovo podrucje.

Sami jutarnji futing pored obale mora, uz borovu sumu njenom duzinom, omogucavaju sportistima, da pravilno zapocnu trening i oporave svoje respiratorne organe.

Na udaljenosti od 20m od mora se nalazi sportsko rekreativni kompleks Topolica, sa terenima od vjestacke trave, atletske staze, teretane. U blizini se nalazi i trim staza na otvorenom, u borovoj sumi.

Hotel “Adria“ se idealno uklapa u cjelokupnu pricu vezanu za zimsko/proljecne pripreme sportista, jer od devedesetih godina, od samog osnivanja hotelskog objekta ostvaruje izuzetnu saradnju sa sportskim ekipama iz regiona i sire. Sama blizina objekta borovoj sumi i gradskim terenima, te izuzetno dobra pristupacnost istima, omogucava hotelu da vec dugi niz godina bude domacin sportistima iz razlicitih bransi.

Hotel pored pomenutih cinjenica posjeduje centralno grijanje, te soptvene rezervorae vode, koji kako zimi , tako i ljeti omogucavaju konstantan protok tople vode. Osim toga, prilagodjava se i ishrana, zavisno od sportske ekipe i sporta kojim se bave.

Svi sportisti , koji zele prijatan boravak u izuzetno klimatski pogodnom kraju, u hotelu u mirnom predgradju Bara, dobro su nam dosli.

Garantujemo kvalitet usluge, gdje se podrazumjeva topao enterijer, topla voda , kvalitet hrane , koja je prilagodjena sportistima.