RESTORAN I ISHRANA

Hotel „Adria” raspolaze restoranskim prostorom kapaciteta 100 mjesta i mogucnoscu koriscenja bastenskog prostora, kapaciteta oko 40-ak mjesta.

Ljubazno i predusretljivo osoblje kako hotela, tako konkretno i restorana, ce Vam pruziti domacinski i prijatan osjecaj tokom citavog perioda boravka u hotelu.– HOTEL „ADRIA” 85000 Susanj, Bar

Restoran je prostranog tipa, klimatizovan, sa sadrzajem prilagodjenim ishrani, zasnovanoj na principu svedskog stola. Nasa ponuda se prije svega bazira na kvalitet i kvantitet ishrane. Posebnu paznju obracamo na raznovrsnost i vrstu jela u ponudi. Ishrana se bazira, kako na jelima iz domace kuhinje, tako i na odrzavanje mediteranske note kraja i okoline kojem pripadamo.

Nasa ponuda – paleta jela je zasnovana na spoju tradicionalnog i mediteranskog sa spojem klasicnog i domaceg menija. Upravo zbog pomenutih cinjenica, gosti hotela „Adria” sticu status starih gostiju, vracajuci se iz godine u godinu u nas objekat zbog domace kuhinje i kvaliteta hrane koju nudimo.

Ljubazno i predusretljivo osoblje kako hotela, tako konkretno i restorana, ce Vam pruziti domacinski i prijatan osjecaj tokom citavog perioda boravka u hotelu . Nase osoblje se odlikuje azurnoscu i pomenutom predusretljivoscu u svakom trenutku boravka nasih gostiju.

U ponudi imamo svedski sto za uslugu polupansiona , dorucak i veceru.
Postoji mogucnost doplate rucka. Za rucak u ponudi: predjelo – supa – corba, jedno /dva jela , sa prilogom / vise priloga i raznovrsne salate.