HOTEL „ADRIA”

Hotel “ Adria “ se nalazi u mirnom dijelu Susnja, na oko 400 m od plaze. Samom lokacijom i polozajem omogucuje turistima ugodan boravak u miru i tisini.

Hotel je karakteristican po predivnoj basti, sa prirodnom hladovinom od vinove loze, kivija i drveca smokvi i nara. Jedinstven ambijent, koji cini eksterijer hotela posebnim , odise toplinom i tisinom, koja privlaci razlicite kategorije turista.

“Adria” se moze pohvaliti radom u toku zimskih mjeseci, gdje su nasi gosti sportisti, koji borave na pripremama u nasem primorskom gradu.

Ljeti smo domacini porodicama sa djecom, grupama mladih i odraslih, kako iz domacih zemalja Balkana, tako i sirih evropskih gradova.

Karakteristicni smo i po mini busu, cijim prevozom premoscavamo udaljenost od plaze.

Za dolazak u nas hotel prepreka nema, sve generacije su nasi dragi gosti, tu ne postoji dilema.– HOTEL „ADRIA” 85000 Susanj, Bar

O GRADU BARU

Bar je grad maslina , pomorska kapija Crne Gore , grad u kojem se odvija suzivot tri vjere i nacije . Bar predstavlja spoj modernosti , tradicije i ljepote.

Podrucje Bara je smjesteno u jugoistocnom dijelu Crne Gore na obali Jadranskog mora i zahvata povrsinu od 505 km2. Dužina morske obale iznosi 46 km, od čega su 9 km plaže, a dužinom od 65 km izlazi na Skadarsko jezero.

Porijeklo njegovog imena se razlicito tumaci. Grčki naziv mu je Antibareos, rimski Antibarum, slovensko ime Bar.Živio je burnu i zanimljivu, “slavnu” i tragičnu istoriju, o čemu svjedoče česta smjenjivanja osvajača i vladara. Danas je Bar moderan, sređen, veoma čist grad koji broji nešto manje od 40 000 stanovnika.

Bogata kulturno-istorijska tradicija sjedinjena je na prostoru Bara sa jedinstvenim darovima prirode, povoljnom klimom i izuzetnim geografskim položajem.

Prijatna mediteranska klima privlači veliki broj turista svake godine. Sa prosječnih 270 sunčanih dana godišnje, Bar je jedan od najsunčanijih gradova Mediterana. 44 km morske obale, od kojih više od 9 km čine plaže, 67 km obale Skadarskog jezera i planinski masiv koji razdvaja ove dvije velike vodene površine, čine Bar idealnim odredištem kako za turiste koji žele da se odmore na prelijepim plažama i uživaju u netaknutoj prirodi, tako i za one koji hoće da obiđu brojne kulturne i vjerske spomenike ili da svoj odmor aktivno provedu baveći se brojnim sportskim aktivnostima.

O SUSNJU

Šušanj je naselje u opštini Bar, locirano izmedju Sutomora i Bara. To je malo turističko mesto, mirno i tiho, idealan izbor za odmor sa porodicom.

Tokom letnjih meseci, grad je pun turista, udaljen je samo kilometar od grada i gotovo da predstavlja njegovo predgrađe. Okružuje ga očuvana borova šuma, koja u toplim letnjim mesecima predstavlja pravo osveženje.

Sljunkovitu plazu dugu 2 km, obogacuje divno setaliste koje povezuje Susanj sa Barom, a koje je takodje idealna staza za vecernje setnje kraj mora.

Zahvaljujući borovoj sumi, Šušanj ima jedinstvenu mikro klimu, koja čini da je svako doba dana idealno vreme za odmor. Mediteranska klima, morski vazduh i borova šuma pogodni su u lečenju reumatskih i bolesti disajnih organa.